Klantreacties

Lees wat onze klanten zeggen en/of laat een reactie achter!

Reactie achterlaten

Jaren geleden over gestapt naar deze accountant. Geen seconde spijt van gehad. Goed bereikbaar en goede service tegen een betaalbare prijs. Denken altijd met je mee. Overstappen naar andere accountant was destijds snel geregeld. Echte aanrader!

Bert van Voorden

Bakkerij Bert van Voorden

Reageert snel op financiële vraagstukken met betrekking tot mijn bedrijf of persoonlijke situatie. Altijd gedetailleerd en duidelijk antwoord. Jaarlijkse aangifte IB gedegen en overzichtelijk. Schappelijke prijs.

Daniël van Horssen

DMP Records uit Zaandam

"Ik kan Dik Waasdorp van harte aanraden! Ik ben nu ruim 12 jaar zelfstandig. Mijn ervaring is dat goede én betaalbare boekhouders/accountants heel zeldzaam zijn. Dik heeft recent 2 IB-aangiftes voor mij en mijn vrouw gedaan. Dat is boven verwachting goed bevallen! Dik werkt zorgvuldig, snel en tegen een faire fixed price. Ook is hij een erg prettig persoon om mee samen te werken. Daarnaast heeft Dik mij uitstekend geholpen met overstappen naar het online boekhoudsysteem Snelstart. Dat maakt boekhouden én factureren voor mij veel eenvoudiger. Ik gun iedereen een boekhouder/accountant zoals Dik!"

Ivo d'Haens

Effectief Communicatie uit Culemborg

"Wij zijn erg tevreden over de manier waarop Dik Waasdorp en zijn medewerker onze boekhouding verzorgen. De zaken worden professioneel aangepakt. Dik denkt mee en geeft deskundige adviezen. Door de boekhouding up to date te houden hebben we een goed inzicht in onze bedrijfsvoering. We vinden het fijn dat de lijntjes kort zijn en we altijd snel antwoord op onze vragen krijgen. Kortom we kunnen ons geen betere accountant wensen en kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen."

Jasper van der Meijden

M.S. van der Meijden AGF uit Herwijnen

Complimenten! We zijn enorm blij met de samenwerking! Deskundigheid en klantvriendelijk, betrouwbaar, veel kennis van zijn vakgebied zomaar een paar kernwoorden die van toepassing zijn op Dik en zijn team!

Blossom

Kinderdagverblijf Blossom

Dik Waasdorp is een degelijke accountant en adviseur die op ontspannen wijze advies geeft. Hij kijkt goed naar de specifieke situatie en bepaalt aan de hand daarvan op welke manier hij advies geeft. Die persoonlijke benadering gecombineerd met de professionaliteit maakt dat ik Waasdorp Belasting- & Bedrijfsadvies van harte aanbeveel.

Frank van Tussenbroek

Frank van Tussenbroek

Reactie achterlaten

*Uw review wordt eerst nog beoordeeld.

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in